τα καλύτερα πινέλα της αγοράς Real Techiques !

Θυμάμαι που παλιά είχαμε στο μπάνιο μας μόνον ένα σφουγγαράκι για το make up και ένα πινέλο για το ρουζ και γελάω. Δεν μπορώ να μετρήσω πόσα διαφορετικά πινέλα έχουμε πλέον και με τι συχνότητα τα ανανεώνουμε, μπορώ όμως σίγουρα να σας πω αυτά που έχω ξεχωρίσει εγώ από τα δεκάδες που κυκλοφορούν στην αγορά και κάποια από αυτά μάλιστα στοιχίζουν.. (μικρές) περιουσίες.

Real Techiques: Τα άκουγα και τα έβλεπα στο YouTube και δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο που όλες οι γυναίκες ανά τον κόσμο είναι τόσο παθιασμένες μαζί τους και δεν τα αλλάζουν με ΤΙΠΟΤΑ! Τελικά, μάλλον.. κατάλαβα. Αρκεί να τα πιάσει κάποια στα χέρια της και στη συνέχεια να τα φέρει κοντά στο πρόσωπο της. Η ποιότητα τους δεν συγκρίνεται με τίποτα και με κανένα άλλο πινέλο στην αγορά. Στοχεύουν πραγματικά στον σκοπό για τον οποίο είναι σχεδιασμένα το κάθε ένα από αυτά και η αλήθεια είναι πως είναι.. πολλά. Είναι αυστηρά επαγγελματικών προδιαγραφών καθώς σχεδιάστηκαν από τις make up artists, Samantha και Nicola Chapman.

Η λαβή τους είναι υπέροχη, δεν μπορεί να γλυστρήσουν από το χέρι, δεν μαδάνε ακόμα και αν τραβάς τις τρίχες τους, στέκονται όρθια, οι τρίχες είναι πέρα για πέρα μαλακές – σχεδόν χαιδεύουν το πρόσωπο ενώ είναι 100% cruelty-free. Θα βρεις μια τεράστια συλλογή.. για την ακρίβεια δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις και εφόσον δοκιμάσεις ένα, απλά θα τα θες όλα! Τον τελευταίο καιρό τα φώτα έχουν πέσει στη Bold Metals Collection εγώ όμως είχα την τύχη και χαρά να δοκιμάσω τη Set Core συλλογή! Τέσσερα πλήρους μεγέθους πινέλα ιδανικά για την σωστή εφαρμογή της βάσης σας (make up, πούδρα, φωτοσκιάσεις, concealer). Ωστόσο, έρχονται σε μια υπέροχη θήκη που μπορεί να σταθεί και όρθια προκειμένου να έχεις εύκολη πρόσβαση σε αυτό της επιλογής σου. Μακράν η καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας τη Real Techniques συλλογή σου. Αυτά και ακόμα περισσότερα θα βρεις σε ένα από τα καλύτερα beauty e-shop της χώρας μας. Το Cherrybox! http://www.cherrybox.gr/real-techniques?pagenumber=1

$_1

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s